Dineren en overnachten

Doelenmenu | Stadsbrasserie Rotterdam

Voor een complete avond uit kunt in de Stadsbrasserie voorafgaand aan uw concertbezoek gebruikmaken van het driegangen-Doelenmenu.
Het Doelenmenu is voordelig geprijsd. Dit menu is voordelig geprijsd (3 gangen voor €32,50 incl. ambachtelijk brood met 3 smeersels) en reserveert u van tevoren. Indien u tussen 17.00 uur en 18.00 uur in het restaurant arriveert, zorgt de Stadsbrasserie ervoor dat u in alle rust van een diner kunt genieten, en ruim op tijd in de concertzaal zit.

Gergiev Festival Menu | Pillars in het Rotterdam Marriott Hotel

 

Combineer uw muzikale avond met een heerlijk 3-gangen diner in Pillars, het restaurant van het Rotterdam Marriott Hotel.  

In Pillars Restaurant & Bar kunt u à la carte dineren of gebruik maken van het speciaal samengestelde ‘Gergiev Festival Menu’. Onze Chef stelt wekelijks een nieuw menu samen en maakt daarbij gebruik van seizoensgebonden en lokale producten. Het ‘Gergiev Festival menu’ is een 3-gangen menu inclusief 2 glazen huiswijn en tafelwater. Het menu bedraagt € 39,50 per persoon en dient u vooraf te reserveren. Voor meer informatie over overnachten en dineren in het Rotterdam Marriott Hotel tijdens het Gergiev Festival 2018 kunt u contact opnemen via 010 430 2772 of reservations@marriottrotterdam.com