Sponsorships

Een wereldmerk in een wereldstad

Beroemde musici en maestro’s als Sergei Babayan, Uri Caine, Thierry Escaich, het orkest en koor van het Mariinsky Theater en Valery Gergiev zelf, verbinden zich aan het Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival in 2018. In deze 23ste editie vieren we dat maestro Valery Gergiev 30 jaar aan de stad Rotterdam verbonden is. We presenteren een toonaangevend programma van internationale allure.

Sinds 1996 combineren wij onvergetelijke concerten en recitals, orgelspel en symfonieorkesten, Wagner en Chopin, spektakel en ultieme ontspanning. We bieden onder andere een podium aan jong talent tijdens een dirigentenmasterclass van de grote meester Valery Gergiev. Dit programma past in de rauwe wereldstad Rotterdam met een uniek cultureel profiel. Ons gerenommeerde festival biedt u en uw relaties een internationaal podium met een eigentijds aanbod van netwerkmogelijkheden.

Dit festival bestaat dankzij financiering van publieke en private partijen. U maakt het mogelijk dat het Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival zijn wereldmerk behoudt. Uw naam verbinden aan dit festival staat voor investeren in een duurzame relatie, een podium geven aan opkomende talenten en verstevigen van Rotterdam als cultuurstad. Wilt u meer informatie over exclusieve netwerkmogelijkheden te midden van de artistieke wereldtop of sponsoring van het festival? 

Neemt u contact op met Anne Sjoukema via  +31 6 21 52 71 10 of via annesjoukema@rpho.nl